托福语法易错题总结(一)

2017-05-17 12:10 作者:admin
摘要:100留学​为大家整理的托福语法易错题总结,希望对各位考生的备考有所帮助。

  以下就是100留学为大家整理的托福语法易错题总结(一)。希望对各位考生的备考有所帮助:

  我们在总结近五年亚洲与北美托福考试语法部分试题的基础上,为同学总结出错误率在60%以 下的易错难题汇编,希望大家能汲取常见错误原因,从而有效地跳开托福考试中的出题陷阱.

  1.[Melting] glaciers may [account the] rise [in sea level] that [has taken place] honing this century.

  答对率:50%

  答案:b

  2.Anthropologist jane Goodall [has contributed] a [wealth information]concerning primate behavior [through] her [studies] of chimpanzees.

  答对率:46%

  答案:b

  3.The [discovery] of gold in 1848 [transformed] San Francisco suddenly from a [quiet] portsintosone of the world's richest and most famous [city].

  答对率:44%

  答案: d

  4.Allan Pinkerton,[founder] of [the famous] detective agency that bears [him] name,directed a Civil War espionage system [behind] Confederate lines.

  答对率:38%

  答案:c

  5.The city of Kalamazoo, Michigan,derives its name from a Native American word....."bubbling springs."

  A.meant

  B.meaning

  C.that is meant

  D.whose meaning

  答对率:46%

  答案:b

  6.Salt is manufactured in quantities that exceed those of most,.......,other commercial chemicals.

  A.of an not

  B.not if an are

  C.are not an

  D.if not an

  答对率:49%

  答案: d

  7.Contemporary film directors,some of [them] write the scripts for,act in,and [even] produce their own [motion] pictures, are [thereby assuming] ever more control of their art.

  答对率:43%

  答案:a

  8.Petroleum [it is] composed [of] a complex[mixture] of hydrogen and [carbon].

  答对率:31%

  答案:a

  9.The air inside a house or office building often has higher concentrations of contaminants ....... heavily polluted outside air.

  A.than does

  B.more

  C.as some that are

  D.like of

  答对率:50%

  答案:a

  10.Emily Dickinson's garden was a place...... great inspiration for her poems.

  A.that she drew

  B.by drawing her

  C.from which she drew

  D.drawn from which

  答对率:50%

  答案:c

  11.In the United States [among] 60 percent [of the space] on the pages of newspapers [is reserved] for [advertising].

  答对率:47%

  答案:a

  12.Scientists believe that by [altering] the genetic composition of plants it is possible to develop specimens that are [resisting] to [disease] and have [increased] food value.

  答对率:50%

  答案:b

  13.The American anarchist Emma goldman infused her spirited lectures, [publishes],and demonstration [with a] passionate [belief] in the freedom of [the] individual.

  答对率:36%

  答案:a

  14.[Being] the biggest expanse of brackish water [in the] world,the Baltic Sea [is of] special [interesting] to scientists.

  答对率:44%

  答案:d

  15.While studying the [chemistry] [of human body],Dr.Rosalyn Yalow won a Nobel Prize for the research she [conducted on] the [role of] hormones.

  答对率:37%

  答案:b

  是100留学为大家整理的托福语法易错题总结(一)。更多托福备考内容,请继续关注100留学教育。

扫二维码,添加100留学助教sugar,备注“官网”

领取托福备考计划、托福精选资料、最新预测题考点资料

100留学移动课堂出国留学语言培训专家
立即下载
移动课堂是100留学最新推出的“贴身学习伴侣”, 其中拥有名师直播、录播课程和名师答疑等多项服务。课堂可以为大家提供新的移动学习平台,让大家学习更方便,想学就学!
关注更多校区资讯,考试动态,满满的干货喂饱你!

考试提醒

查分:考后10个工作日
雅思在线MOCK系统

热门文章

编辑推荐